Tuesday - Saturday
13.00 - 18.00
      
Sunday - Monday

Hoofdstraat West 7
8391 ak Noordwolde fr

0561 851477
Studio regels die gelden:

Roken: Het is niet toegestaan om binnen te roken.

Eten -en drinken:
Geen etens- en drinkwaren in de studio. Drinken e.d. voor tijdens de afspraak mogen wel meegenomen worden en buiten de behandelruimte genuttigd worden.

Alcohol en drugs:
Alcohol of drugs zijn ten strengste verboden in de studio! Maak 24 uur van tevoren géén gebruik van o.a. Aspirines, alcohol of (soft-)drugs. Dit benadeelt je tatoeage.

Onder de <16 jaar worden géén tatoeages geplaatst. Het betreden van kinderen onder de 16 jaar is uitsluitend toegestaan onder begeleiding van een volwassen persoon en mits rustig. Tijdens het aanbrengen van een tatoeage moet er geconcentreerd gewerkt worden en afleiding van huilende, rennende en te aanwezige kinderen is erg storend. Houd daar rekening mee. Tussen de 16 en 18 jaar worden tatoeages geplaatst onder toezicht van een voogd/voogdes. Jullie dienen zich beide te legitimeren en een handtekening te plaatsen op het toestemmingsformulier.

Mobiel:
Bij binnenkomst graag je mobiel uitschakelen of op trilstand zetten. In de behandelruimte moet de telefoon geheel uitgeschakeld zijn.

Zwanger:
Vrouwen die zwanger zijn moeten wachten tot minimaal 9 weken na de zwangerschap. Bij twijfel van zwangerschap: doe een test!

Arte Nova is geheel volgens de allernieuwste wetgeving ingericht en werkt volgens de richtlijnen die zijn opgesteld. De studio is door de ggd fryslân en het ministerie van volksgezondheid goedgekeurd. De officiële goedkeuring vind je bij binnenkomst van de studio links op het zwarte deurtje.

Voordat de afspraak ingepland wordt, moet je op de hoogte zijn van: informatie over de risico’s van tatoeages. De informatie kun je lezen op de poster in de studio aan de muur.